Jednou z fantastických věcí o vlastnictví iPhone-nebo jakéhokoli smartphonu běžícího na jakékoli platformě-je dostupnost všech typů vysoce kvalitních Aplikace z App Store. Nic z této dostupnosti vám však nepomůže při vylepšení nebo změně designu uživatelského rozhraní iOS, nebo v tomto ohledu změní něco tak snadného jako ikony aplikací.

Teď, pokud jste náhodou Jailbroken, dochází k vylepšení, které vám alespoň umožní změnit ikonu aplikace s jakoukoli fotografií z video kamery s minimálním rozruchem. Říká se tomu AppCon a nyní je k dispozici nejlépe.

V minulosti jsme viděli spoustu témat útěk z vězení a ikony aplikací, které umožnily majitelům zařízení motivovat ikonu aplikace, nebo ji úplně nahradit designem zavedeným tvůrcem tématu. To je vše v pořádku a dobré, ale ti majitelé iPhone a iPadu stále klečí na milost vize tohoto jednotlivce o tom, jak by měla ikona aplikace vypadat.

Věci se s AppCON trochu liší díky skutečnosti, že uživatelé jsou poskytováni schopnost změnit ikonu na jeden z jejich vlastních obrázků, jak je vybrána přímo z vlastního videokamery na zařízení.

Myšlenka a aplikace AppCON je ve skutečnosti docela jednoduchá; Jednoduše umístěte aplikace do režimu Wiggle nebo Upravit klepnutím a držením ikony aplikace. Klepnutím na ikonu kroutící se poté umožní poskytnutí adresy URL obrázku, nebo je vybrána fotografie přímo z role videokamery, která zase nahradí existující ikonu aplikace.

Uživatelé také získají schopnost otáčet a oříznout obraz, aby zaručili, že dokonale vyhovuje jejich potřebám. Další funkce zahrnuje možnost okamžitě aplikovat změnu obrázku na všechny aktuálně viditelné ikony nebo dokonce na všechny ikony sedící ve složkách.

Jednou z velkých věcí na AppCON je to, že je také zcela bez závislostí, což znamená, že uživatelé nemusí používat zimní desku, sasanku nebo jiné tematické platformy, aby získali výhodu ze zkušenosti AppCON.

Kompatibilní s iOS 10, můžete si stáhnout AppCon za 1,99 $ od společnosti BigBoss Repo v Cydia.

Můžete také chtít vyzkoušet:

12 Nové a aktualizované vylepšení útěku z vězení iOS 10.2: FingerTouch, Cleannotifications10, SmartVPN, více

Stáhněte si filmové schránky na iOS 10 / 10.2.1 / 10.3 bez útěku z vězení

iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 Kompatibilní vylepšení útěku z vězení na Cydia [List]

Útěk z vězení iOS 10.2.1 / 10.3 pro iPhone a iPad [nejnovější aktualizace stavu]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *