Podle nové zprávy MacRumors, citující výzkumnou poznámku od Barclays, bude iPhone XR zahrnovat anténu 4 × 4 mim, což potenciálně zvyšuje propustnost buněčných dat .

Způsob, jakým funguje 4 × 4 MIMO, je zvýšit počet připojení, které má zařízení k jakékoli dané buněčné věži, což umožňuje přenášet mnohem více dat současně.

Ve svém aktuálním stavu je iPhone XR 2018 vybaven konfigurací 2 × 2 MIMO, zatímco iPhone XS a iPhone XS Max měly 4 × 4 MIMO. Rozhodnutí snížit specifikaci pro iPhone XR bylo pravděpodobně cvičení pro úsporu peněz. Podle Barclays, které se Apple neuskuteční v letošním roce přidat další pár antén.

I když je náročné si opravdu představit rozdíl, který by mohla mít konfigurace MIM 4 × 4 MIM, viděli jsme testy, které ukázaly, že iPhone XS a iPhone XS Max byly schopny „výrazně lepší“ výkon LTE, když jsou připojeny ke stejné buněčné věže. S buněčnými rychlostmi ovlivněnými tak četnými proměnnými je však těžké říci, zda si uživatelé všimnou obrovského rozdílu každodenního používání.

S novými telefony iPhone, které byly oznámeny v září, jsme stále dlouhou cestu, než jsme věděli, jak bude vypadat sestava iPhone 2019, takže si prozatím vezmeme tuto špetku soli.

Je to docela solidní metoda, kterou se má zabývat všemi zvěsti iPhone, když přijde tak daleko od skutečného vydání produktu.

(Zdroj: makrumory)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Útěk z vězení iOS 12.1.2: Nový útěk z vězení na horizontu, jakmile je opraven v 12.1.3 Aktualizace

Stáhněte si iOS 12.1.3 Beta 3 odkazy IPSW a aktualizace OTA

Stáhněte si iOS 12.1.2 16C104 IPSW odkazy, OTA pro iPhone XS, Max, XR, X a další

Jak snížit iOS 12.1.2 na iOS 12.1 / iOS 12.1.1

Poznámky k vydání iOS 12.1.2, ChangeLog a další změny, jak zdůraznil Apple

Útěk z vězení iOS 12.1.2 Aktualizace stavu: Zde je to, co potřebujete vědět

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *