Apple mohl získat své nové iPhony iPhone 2018 a Apple si užívá ze dveří, i když stále čekáme IPhone XR, ale stále se očekává, že bude před rokem další odvětrávání Apple.

Inteligentní peníze se na této akci odehrávají v určitém okamžiku tento měsíc, s novými profesionály iPad velmi středem pozornosti, i když se také říkaly nové Mac. Nové informace o těchto profesionálech iPad byly dnes k dispozici díky neslavným „zdrojům obeznámeným s vývojem“ nových zařízení.

Hodně z toho, co nové zdroje říkají, potvrzuje to, co jsme již měli podezření nebo získávali ze softwaru Beta Beta iOS 12.1, ale vždy je dobré tyto věci trochu těšit. S tím bylo řečeno, podívejme se na hlavní body.

ID tváře

Stejně jako se říkalo měsíce, nové tablety iPad Pro budou skutečně zabudovat ID obličeje a ano, budou fungovat naprosto v pořádku jak v krajině, tak v portrétu, i když zajímavé, ne vzhůru nohama. Nyní také máme také zvěsti, že na iPadu nebude žádný zářez.

Externí displeje

Jak navrhl Steve Troughton-Smith, Apple zřejmě dá uživatelům iPad Pro způsob, jak vydat externí monitory 4K HDR pomocí USB-C, s novou položkou v aplikaci Nastavení přehrávání hostitele do rozlišení a Možnosti jasu dostupné po připojení sekundárního displeje.

Apple tužka

Pro nový iPad Pro bude spuštěna zcela nová Apple Pencil, aniž by bylo nutné fyzicky spojit dva v nákupu, aby je spároval. Místo toho bude použito nastavení blízkosti podobné tomu, který používají AirPods a HomePod. To nás nutí přemýšlet, zda nová Apple Pencil bude fungovat se staršími profesionály iPadu nebo ve skutečnosti, že starší tužky Apple budou s novými tablety pracovat.

Magnetický konektor

Nový magnetický konektor bude součástí aktualizované sestavy iPad Pro, speciálně vytvořeného pro připojení příslušenství. Nový konektor bude na zadní straně iPadu a bude použit pro věci, jako jsou klávesnice a další příslušenství třetích stran.

Více modelů

Toto je zajímavé, přičemž čísla modelu naznačují, že uvidíme dva profesionály iPad ve dvou možnostech velikosti jak pro WiFi, tak pro buněčné konfigurace. Čísla modelu pro modely WiFi nového iPad Pro budou iPad8,1, iPad8,2, iPad8,5 a iPad8,6. Mezitím budou buněčné modely iPad8,3, iPad8,4 a iPad8,7 a iPad8,8.

(Zdroj: 9to5Mac)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Poznámky k vydání iOS 12.0.1, změny, bezpečnostní obsah podrobně popsaný společností Apple

Stáhnout: iOS 12.0.1 Odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro iPhone a iPad

Útěk z vězení iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *