, zatímco všichni jsou stále v AirPods Pro Afterglow, Apple nadále pracuje na tom, aby AirPods 3 připravil na start. Podle analytika Wedbush Daniel Ives k tomu dojde koncem tohoto roku. Stejně jako nová ušní sluchátka budou také odolné vůči vodě.

Zprávy přišly prostřednictvím poznámky o výzkumné studii, kterou zjistil Philip Elmer-Dewitt, přičemž Ives údajně řekl, že můžeme očekávat, že AirPods 3 bude připraven na spěch s prázdninovou sezónou.

AirPods jsou obecně extrémně prominentním produktem v tomto ročním období a 2020 se jistě neliší.

Apple se nadále snaží o to, aby AirPods pro provedl rychlé dostatečné množství k udržení doplňování zásob, stejně jako AirPods 2 netrpí přesně stejným nedostatkem zásob právě teď, Apple bude stále vyžadovat vytvoření milionů párů AirPods 3, pokud má uspokojit poptávku na dovolené 2020.

Pokud Apple letos skutečně revitalizuje AirPods, bude se dobře spojit s předchozími zprávami o podobném časovém období od analytiků Ming-Chi Kuo. Dříve navrhl, abychom letos mohli vidět tolik nových vydání AirPods, i když není jasné, co budou. Jeden, poznamenal Kuo, bude fungovat „zcela nový“ design.

Zatímco AirPods Pro nabízí zrušení šumu jako jednu z jejich nejvýznamnějších funkcí, Digitimes již dříve tvrdil, že AirPods 3 bude rovněž schopen přesně totéž. To je jedna fáma, kterou budeme muset počkat a ověřit se později.

Stejně tak byste se mohli rádi podívat:

Checkra1n pro Windows Alternative: Jak přesně využít RA1NUSB pro iOS 13.3 útěk z vězení

Stahování: IOS 13.3 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA a iPados 13.3 pro kompatibilní zařízení

Stáhnout: iOS 13.3.1 Beta 3 odkazy IPSW, OTA Aktualizace nyní

Downgrade iOS 13.3 na iOS 13.2.3 pro checkra1n útěk z vězení, tady je jak

Útěk z vězení iOS 13.3 Využití checkra1n, zde je přesně to, jak [průvodce]

Útěk z vězení iOS 13.3 / 13.3.1 na iPhone 11, 11 Pro Max, XS, více s novým využitím TFP0 bude možné brzy

IOS 13/13.2.2 Výpis z vylepšení vězení pro checkra1n

Apple View EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *