je to téměř rok vzhledem k tomu, že Apple MacBook Air odrůda byla poskytnuta hardwarová upgrade, stejně jako docela značný upgrade, kterou byl také. Zavedení energeticky efektivního procesoru společnosti Intel zaznamenal výdrž baterie potenciální posílení hodin na 11, stejně jako 13 palcové návrhy ultratenkého notebooku, tak nyní, obě konfigurace jsou v souladu s dalším obvyklým nárazem podle podle na novou zprávu.

Podle People MacGeneration by se mohl objevit osvěžující osvěžení. Blog cituje spolehlivé zdroje při plnění jeho tvrzení, které uvidí, že obě variace se zrychlily, zatímco byly ošetřeny na několik dalších vylepšení interiéru.

Jednou z pověstí, která zůstala konstantní, je, že MacBook Air je konečně sklízet ovoce displeje sítnice. Odrůda MacBook Pro se chlubila panelem Uber-Sharp už nějakou dobu, a přestože přizpůsobení takové obrazovky s vysokým rozlišením v rozhodně svelte balíčku vzduchu je pro Apple o něco těžší, hlásí se, zprávy navrhli, že 12palcový design bude v letošním roce mířit na trh.

Předpoklady mnoha analytiků navrhly, že vzduch MacBook sítnice bude součástí obrovského Q3 pro Apple, který uvidí zavedení několika nových zařízení, včetně údajného iPhone 6 a IWatch. Ming-Chi Kuo KGI Securities ‘Ming-Chi Kuo, který nikdy není daleko od Apple Rumor, věří, že 12palcový sítnice MacBook Air bude ještě tenčí než současná generace, což by bylo skutečně něco, stejně jako s řadou Další výhody včetně TrackPad bez tlačítka, může to dobře ověřit, že bude dosud nejlepší všestranný MacBook.

V okamžiku budoucnosti však máme vyhlídku na bezprostřední osvěžení současných návrhů, které je třeba zvážit, a také zatímco vylepšení s největší pravděpodobností neopustí nové majitele MacBook Air a také rozruší, že jejich právě zakoupený výrobce má Byli nahrazeni, ti, kteří plánují popadnutí buď 11 nebo 13 palcových variací známého notebooku, budou s největší pravděpodobností chtít na chvíli oddržet.

Vzhledem k tomu, že Cupertino je zaujatý plány WWDC, je pravděpodobné, že se osvěžují i ​​hodně fanfár, ale pokud jsou upgrady přidány, určitě vás lidem informujeme.

(Zdroj: MacGeneration [Google Translate])

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *