Tato dohoda je určitě pro hráče Hardcore Xbox One, kteří se chtějí vrhnout na skutečné jízdní sedadlo. Tento hardware je absolutně nutný, pokud jste benzín, který nemiluje nic víc, než aby se skutečně cítil, jako by byli součástí simulace jízdy.

Na všech herních konzolích budou vždy neuvěřitelně populární hry. Jsou to typ her, které mohou všichni potěšit. Někteří lidé mají vášeň pro tituly techniky.

Někteří lidé mají lásku k střelcům z první osoby, jako je Battlefield nebo Call of Duty. Jiní jsou nadšeni nad podstatnými expanzivními tituly na otevřeném světě. Bez ohledu na výklenek však mohou všichni hráči potěšit adrenalin a vzrušení závodní hry. Tento hardware jednoduše zvyšuje, že adrenalin nahoru o několik zářezů.

Toto je definitivní štíhlé a lehké závodní kolo a doprovodné pedály pro konzolu Xbox One Microsoft. Poskytuje naprosto rozumnou řízení řízení a úplnou kontrolu nad věcmi, jako je škrticí klapka, rozbití a slyšení s uber-realistickými pedály, které přišly jako součást zážitku. Je to také prémiová souprava, která byla postavena tak, aby vydržela. Je vybaven kuličkami z nerezové oceli v sadě, pedály z nerezové oceli a ručně šitým koženým volantem, který byste očekávali na špičkové německé vozidle.

Pokud jste zvyklí na zrychlení, změnu rychlostních stupňů a rozbití na poslední chvíli ve skutečném vozidle a při hraní závodních her konzoly jednoduše zmeškáte tuto interakci v reálném světě, pak tento hardware absolutně vezme svůj zážitek z dnešního 11.11 singlů na další úroveň. Oslavte 11.11 tím, že se dostanete za skutečné kolo automobilu, když hrajete některé z nejnovějších a rozumných hnacích titulů pro Xbox One. Buďte však opatrní, jakmile to představíte do svého herního pracovního postupu, můžete si uvědomit, že nejste tak dobrý řidič, jak jste si poprvé mysleli.

Pokud jste připraveni zrychlit do budoucnosti her konzoly tím, že se stanete součástí akce, můžete zjistit vše, co potřebujete vědět z přímého odkazu níže. Dámy a pánové, začněte motory!

Koupit: Logitech G920 Dual-Motor Driving Racing Wheel pro Xbox One od Amazonu: 199,99 $ | Původní cena: 400 $

Můžete také chtít vyzkoušet:

Útěk z vězení iOS 12.1 na iPhone XS Max dosažený Keenlabem

Útěk z vězení iOS 12.0.1 získává novou naději, protože byla zjištěna chyba projektu Zero v iOS 12.1

Stáhněte si iOS 12.1.1 Beta 2 odkazy IPSW, OTA pro kompatibilní iPhone a iPad

2018 IPad Pro 11/12,9-palcový skleněný chránič obrazovky: Zde jsou nejlepší dostupné dnes [seznam]

Downgrade iOS 12.1 na iOS 12.0.1 na iPhone nebo iPad, tady je jak

Stáhněte si iOS 12.1 konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro iPhone a iPad

Útěk z vězení iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Stáhněte si 2018 iPad Pro tapety pro jakýkoli iPad, iPhone

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *