, když Apple vloží do iPhone 4 obrazovku sítnice, svět byl ohromen jeho ostrými vizuálními prvky, stejně jako u iPadu třetího generace Když v březnu klesl. Zatímco obrazovka sítnice MacBook Pro rozhodně nepřestává pracovat na oslnění, spotřebitelé se v takovém vysokém počtu nepočítali, aby přijali extrémně nejnovější přírůstek do domácí domácnosti Cupertino.

Samozřejmě je poněkud nespravedlivé kategorizovat MacBook s iPhone nebo iPadem, avšak jeho ceny s vysokou oblohou-spojené s nedostatkem rozsahu z hlediska velikosti obrazovky, zaznamenala většinu, která držela nákup krásně svěží, tenčí, tenčí lehčí i rychlejší špičkový notebook.

V době, kdy vidíme, že se tablety zmenšují na zlomek jejich bývalých já, je to neochvějná mnohem přenosnější 13palcová MacBook Pro s obrazovkou sítnice by nebyla tak daleko za větším modelem. Ačkoliv to samozřejmě nebylo ověřeno, Tech World očekává prohlášení 13palcové MacBook Pro s obrazovkou sítnice na příští týden na akci San Jose Keynote.

Stejně jako trochu velký pro mnoho uživatelů MacBooku je 15palcový MacBook Pro s obrazovkou sítnice pro mnohé stejně jako nákladné, ale menší vzory jsou však vždy levnější, stejně jako 1699 USD předpovězených nákladů na náklad 13palcová vydání je určitě oční otvírák. Jistě, nejde o typ peněz, které mají všichni, kteří mají k dispozici, ale ve srovnání s počáteční náklady 2199 $ pro současnou základní MacBook Pro s zobrazením sítnice je to mnohem příjemnější.

9To5Mac získal některé velkoobchodní postavy a také silně podezření, že hodnota 1699 $ je přesná. Pokud je to pravda, tvrdili bychom 13palcový MacBook Pro s obrazovkou sítnice, která nabízí jako hotcakes, a také s očekávanou obrazovkou 2560 × 1600 poskytující přesně stejný res jako 30palcový displej kina, aplikace budou vypadat mnohem ostřejší než nikdy předtím.

Specifikace 13palcového designu zůstávají něčím záhadou, avšak u citovaných nákladů, neočekávejte, že se návrh základní úrovně zabalí do tolik hovězího masa jako jeho větší protějšek.

Za 1699 $ byste přemýšleli o 13palcovém MacBook Pro s displejem sítnice? Nebo máte oči na obnovenou sadu Mac Small / Imac, který se objeví příští týden?

Sdílejte prosím své myšlenky prostřednictvím níže uvedených typických kanálů.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *