Den díkůvzdání a související prodejní Bonanza, který se pro něj rozhodne, ale nyní máme Vánoce, se kterými se musíme potýkat. Není to však všechny špatné zprávy, protože existuje mnohem více vyjednávání – jako PS4 a nejlepší hra za méně než 300 $.

Vzhledem k tomu, že se Vánoce přibližují a kupující ohýbají své karty kreditních skóre připravené získat dárky pro své blízké, společnost Sony oznámila, že dvě svazky PS4 budou k dispozici za minimalizovanou cenu a za omezenou dobu v budování do slavnostního období. Uncharted: Sbírka Nathan Drake Collection PS4 a Star Wars Battlefront Convences Edition PS4 Bundle bude k dispozici pro stín pod 300 $ od této nadcházející neděle, který běží do 19. prosince.

Uncharted Bundle již k dispozici za 299 $ v rámci Black Friday Friday Sony’s Black Friday Až do Cyber ​​Monday používá 500 GB Jet Black PS4 a Dualshock 4 vedle Uncharted: The Nathan Drake Collection, která zahrnuje klasiku, jako je Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Mezi zloději a Uncharted 3: Drakeův podvod. Pokud jste ve světě PlayStation nováčkem, pak je to spousta her za 300 $, není pochyb o tom. Jsou to také výjimečné hry.

Fanoušci Star Wars si však možná budou přát zkontrolovat svazek Battlefront. Tento balíček opět přichází s 500 GB PS4 v Jet Black a nabitý jedním ovladačem Dualshock 4. Nemusíte být také podstatným fanouškem světa Star Wars, protože na rozdíl od některých filmových vázacích, je to jedna hra, která je zábavná hrát bez ohledu na to, jak se cítíte o franšíze.

Pokud některá z těchto svazků zní jako ta pro vás nebo vaše milovaná, pak se nedbalí – obě použití skončí 19. prosince, což naznačuje, že máte jen pár týdnů, ve kterých se můžete dostat na ruce. Podle našeho názoru opravdu nebudete litovat, že jste vybrali.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Sony odemkne sedmé jádro CPU na PS4 pro vývojáře her

Aplikace pro dálkové hry PS4 pro Windows PC a Mac OS X potvrzeno Sony

PS4 Zpětná kompatibilita s hrami PS2 potvrzená společností Sony

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *