Na začátku tohoto týdne byly zprávy, že Apple si uvědomil, že některé iPady přicházejí přímo z krabice a že to neučinilo „Cítíte, že to byl problém. Ve skutečnosti, podle Verge, postoj společnosti Apple spočíval v tom, že všechno bylo naprosto normální a že to byl pouze výsledek výrobního procesu, kterým prochází iPad Pro.

Zdá se však, že zpráva nemusí být zcela nad radou.

V odpovědi na e -mail zaslaný jedním z dotčených čtenářů společnosti MacRumors, viceprezidentka společnosti Apple Hardware Engineering, Dan Riccio, říká, že zpráva z Verge nebyla založena na žádném skutečném prohlášení společnosti a také naznačuje, že všechny lodě IPad Pro Units Ship v rámci 400 mikronů nebo tolerance 4 mm pro rovinnost, která se stane přísnější než tolerance pro předchozí modely.

Ve vztahu k problému, na který jste odkazovali na nový iPad Pro, jeho Unibody Design splňuje nebo překračuje všechny vysoce kvalitní standardy designu a přesnosti Apple. Pečlivě jsme jej vytvořili a každá část výrobního procesu je přesně měřena a kontrolována.

Naše současná specifikace pro iPad Pro rovinnost je až 400 mikronů, což je ještě přísnější než předchozí generace. Tato rozptyl 400 mikronů je menší než půl milimetru (nebo šířka méně než čtyř listů papíru maximálně) a tato úroveň roviny se během běžného používání během životnosti produktu nezmění. Všimněte si, že tyto mírné variace nijak neovlivňují funkci zařízení.

Ještě jednou děkuji za oslovení a já doufám, že výše uvedené vysvětlení se zabývá vašimi obavami.

E -mail Riccio také zmínil, že prohlášení Apple nebylo oficiálním prohlášením Apple a bylo to spíše něco, co bylo „na pozadí“. Apple byl řekl, aby byl připraven vydat oficiální prohlášení mediálním médiím „později dnes“, ale to byl pátek 20. prosince a v tomto bodě nebylo prodejny přijato.

(Zdroj: makrumory)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhněte si iOS 12.1.2 16C104 IPSW odkazy, OTA pro iPhone XS, Max, XR, X a další

Jak snížit iOS 12.1.2 na iOS 12.1 / iOS 12.1.1

Poznámky k vydání iOS 12.1.2, ChangeLog a další změny, jak zdůraznil Apple

Stáhněte si iOS 12.1.2 Konečné odkazy IPSW, aktualizace OTA pro iPhone XS, XS Max, XR, X a další

Útěk z vězení iOS 12.1.1 / iOS 12.1: Project Zero Team publikuje oprávnění eskalační chybu, která by mohla vést k prvnímu veřejnému útěku z vězení iOS 12

Call of Duty Legends of War Android APK Beta Stahování 1.0.0 Verze vydáno

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *