vlajkové lodi Samsung Galaxy S III, možná vysídlel iPhone 4s, aby skončil velmi populárním smartphonem na světě pro Q3 2012, ale if, i když, i když však i pokud jde o Q3 2012, ale if. Integrujete prodej iPhone 5 a iPhone 4S dohromady, renomovaný gadget Cupertino právě vyjde na vrchol.

Série smartphonů Galaxy od společnosti Samsung je rychle nejvýznamnější na Androidu, a přestože fanoušci mobilního operačního systému Google se rádi nadšeni vyhlídkou na produkt Nexus, je to galaxie, která vždy přiměje spotřebitele vložit ruce do kapes. Galaxy S III nabízená v kolosálních částkách, přičemž 18 milionů jednotek bylo dodáno v červencovém září-září podle údajů vypočtených podle čísel firmy Technique Analytics.

Mezitím iPhone 4s zpracoval 16,2 milionu jednotek iPhone 4S, ale když přemýšlíte o věku gadgetu proti nabídce Samsung, Apple může být těmito čísly mnohem více než ohromen. Navíc, pokud prníte v celkovém počtu časných prodejů iPhone 5, dva chytré telefony Apple se opravdu vyskytují pohodlně před jejich korejským soupeřem, s celkovou částkou 22,2 milionu jednotek odesláno v přesně stejném tříměsíčním období.

Nabídnout 16+ milionů libovolného typu gadgetu není implicitní výkon, nicméně pro osmiměsíční smartphone, není to žádný import. Série Galaxy S je jediná řada Android, která vyhodnotila dominanci iPhone, protože 2007, stejně jako s různými barvami a variacemi, které se uvolňují po celou dobu, bude pravděpodobně nabídnout nad čísly Q3 v tomto čtvrtletí – co – co s blížící se sváteční sezónou.

Kombinované, iPhone 4S, iPhone 5 a Samsung Galaxy S III tvoří téměř čtvrtinu celosvětového trhu smartphonů, což je úžasná statistika, tak is oběma zapleteným do souvislého sloganu v soudní síni, bude fascinující zjistit, která, kterého je fascinující vidět, která je fascinující vidět, která Z obou titanů vyjde příště nahoře.

Výkonný ředitel Strategy Analytics Neil Mawston se zdá, že pozitivní Apple brzy získá zpět nejlepší místo, a také by se zdálo, že jediným důvodem, proč Samsung překonal iPhone 4S, byl kvůli tomu, že jeho nástupce byl hned za rohem. Kdykoli spotřebitelé dostanou čichání upgradovaného smartphonu, mají tendenci odkládat nákup staršího modelu, stejně jako když dostupnost iPhone 5 dosáhne úrovně normality, očekávejte, že bude znovu režim konečný.

(přes Slashgear)

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *