společně s nesčetným novým produktům Apple, záhadný iWatch je nastaven na debutu ve třetím čtvrtletí letošního roku, stejně jako podle zpráv Číny již začal výrobní proces pro nositelný gadget. V této fázi není Cupertino podnikání uvedeno v tom, že vyrábí zařízení opotřebované zápěstí ve značném množství, přesto zpráva v obavách dále poznamenává, že iWatch je stále naplánován na podzimní vydání.

Po celá léta se techničtí fanoušci, komentátoři i analytici spekulovali o tom, zda Apple přijde s chytrými hodinami, ale s oblázkem loni v loňském roce propukl na scénu pečlivě sledovaný společností Samsung a Sony Smartwatch, Tim Cook jako Stejně jako jeho výkonný tým nebude chtít, aby se zavedení soupeři v tomto rodícím prostoru rozvíjeli silné základny.

Přidejte k výše uvedené pravdě, že Google nedávno sundal zábaly z Android Wear – krok, který přiměl řadu podnikání (LG, Motorola), aby odhalil jejich inaugurační úsilí – stejně jako byste věřili, že pokud to Apple iWatch neprojeví Rok by MAC výrobce měl poněkud trochu chytit stejně jako později.

Zpráva China Times v obavách rovněž naznačuje, že gadget bude zahrnovat design systému v balení (SIP), který by umožnil jednomu modulu zahrnout řadu různých čipů. Z toho, co jsme slyšeli, bude iWatch zabalen do žábrů s četnými senzory, stejně jako díky této speciálně přizpůsobené konfiguraci stylu, bude veškerá gadgetry pečlivě zabalena do zvládnutelné nositelné jednotky.

Koncept iWatch

Nike, blízký spojenec Apple v tech. Prostor, právě nedávno propustil většinu personálu za smartwatch FuelBand, stejně jako od té doby byly zprávy, které naznačují, že obě podnikání budou spolupracovat na samostatném produktu souvisejícím s fitness pro vydání v letošním roce. Za předpokladu, že soupeř Samsung již má své základní technické hodinky a samostatný výstroj pro sportovnější lidy, může to být, že Apple znamená dodržovat přesně stejné linie, stejně jako se soupravou HealthBook nabízenou jako jedna jako jedna Z integrálních prvků nadcházející aktualizace softwarové aplikace pro iOS 8 je odstraněno, že firma si přeje napojit na tento lukrativní trh.

Doufejme, že za předpokladu, že se zdá, že výroba probíhá, budeme mít nějaké slušné úniky i pozorování v ne tak vzdálených. Až do té doby, co hledáte z Apple iWatch?

Sdílejte své myšlenky níže v komentářích.

(Zdroj: Chinatimes [Google Translate])

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *