Microsoft’s Peripheral byl nejrychleji prodávajícím gadgetem všech dob a poháněl konzoli Xbox 360 společnosti Redmond Company na vrchol konzolových válek. Přemístění společnosti Sony’s PlayStation poskytuje podobné vlastnosti, ale jednoduše se jí nepodařilo přinést popularitu Kinect a pro ty z vás, kteří se ještě neměli zapojit do interakce-fest, můžete nyní získat svůj vlastní senzor Kinect pro snížení Cena 109,99 $.

Nintendo Wii, i když se nepovažoval za top konzoli, pokud jde o grafiku, sílu a celkový výkon, zaujal mnoho lidí, kteří ji hráli tím, že naznačuje interaktivitu, a Microsoft se na to rozhodně zachytil, když zavedl Kinect na konci roku 2010.

S The Kinect 2, které jsou v současné době v pracích (spolu s Xbox příští generace), chce společnost Steve Ballmer přesunout tak řadu současných produktových řad, jak je fyzicky možné. Tato představa byla popsána na začátku letošního léta s přemístěním softwarového výrobce k dotování jeho populární konzoly-kinect combo. Jeden může – pouze v obchodech Microsoft – zakoupit jak Xbox 360, tak Kinect za pouhých 99 $, s malým měsíčním poplatkem poskytujícím členství v živém zlatě Xbox po dobu 24 měsíců.

Kromě toho Kinect právě klesl výrazně na 109,99 $, ačkoli nová cena se vztahuje pouze na ty, kteří žijí v zahraničí. Takže pokud žijete v USA a hledali jste výmluvu, abyste si v uplynulém roce nebo dva vyzvedli Kinect, je to stejně dobrá omluva jako každá. Pokud nežijete v Severní Americe, nedělejte si starosti, protože Microsoft slíbil, že podobné odpočty cen jsou na cestě pro hráče v oblasti Latinské Ameriky a Asie Pacifik. Mezitím Australané a Nového Zélandu uvidí od 5. října snížené ceny, ale lidé v Evropě, Japonsku, na Středním východě a Africe nebudou dostávat cenu-alespoň ne hned hned-ale budeme si jisti, že si to ponecháme Pozor a dejte vám vědět, zda se situace změní.

Dříve prodávala 149,99 $, takže je to dobrý kus téměř jedné třetiny, která byla v USA snížena z původní prodejní ceny. Neočekáváme takové dobré snížení jiných regionů, ale Kinect byla vždy dobrá hodnota za peníze, takže jakákoli uložená změna je bonus.

(přes Majornelson)

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *