Apple právě odhalil, že začínající návrháři aplikací budou moci odesílat aplikace do obchodu App Store TVOS stejně jako 4GB, takže 64 GB Apple TV je mnohem životaschopnější volbou než to bylo předtím.

Když byl TVOS zpočátku oznámen, podnik se sídlem v Cupertinu uložil omezení aplikací 200 MB. Toto předběžné omezení je od té doby na místě, s Apple dnes zvyšuje limit na 4 GB. S okamžitým dopadem to naznačuje, že návrháři mohou skutečně přestat trápit o velikosti aplikace, kterou vytvářejí, a také začít odesílat binární soubory do hodnotícího týmu Apple, které mají velikost 4 GB.

Tato úprava nejenže aplikace TVOS staví mnohem více podle omezení nebo jejich nedostatku, nasazení na aplikace pro iOS, ale také naznačuje, že návrháři mohou přestat trápit o tom, že musí před více než omezenou binární velikost sbalit výjimečné, média do extrémně omezené binární velikosti. Aplikace ke stažení webového materiálu po spuštění:

Limit velikosti svazku aplikací TVOS se zvýšil z 200 MB na 4 GB, takže do svého podání můžete zahrnout mnohem více médií a při instalaci dodat úplný a bohatý individuální zážitek. Aplikace TVOS mohou také používat zdroje na vyžádání, aby v obchodě s aplikacemi držely až 20 GB materiálu.

Současný hardware Apple Apple Apple se používá pro spotřebitele v modelech 32 GB nebo 64 GB. Předběžná omezení 200 MB byla mnohem více, než je pravděpodobné, že se ujistí, že oblast na gadgetu není okamžitě pohlcena několika aplikacemi, které na něm nainstalují několik aplikací. Avšak s omezením zvednutí by mohlo potenciálně naznačovat, že Apple je připraven nejen přepracovat linku Apple TV, ale také uvolňovat hardware na trh s dalšími úložnými kapacitami, jako je 128 GB nebo 256 GB.

Pravděpodobnost spočívá v tom, že tato modifikace nebude znatelně ovlivnit vlastníky Apple TV, stejně jako to je mnohem více znamenat čistě upokojit vývojáře. Za předpokladu, že návrhářům je umožněno držet dalších 20 GB materiálu v cloudu, musí být konečný zážitek pro majitele Apple TV skutečně stejný. Pokud byste však měli udělat nový nákup Apple TV, o kterém jste nyní vytvořili, navrhli bychom design 64 GB na 199,99 $.

(Zdroj: Apple)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Apple dělá iOS 10.2.1 Beta 4 nabízeno ke stažení

iOS 10.2.1 Beta 4: Jaké jsou změny?

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *