Existuje spousta důvodů, proč si získat zbrusu nový chytrý telefon, ale ten, který jsem neočekával, bude zvýšit šance na získání rande.

Podle datování webových stránek a průzkumu 5 000 Američanů však jsou ženy o 92% mnohem pravděpodobnější než muži, aby posoudili osobu, se kterou se setkávají na datum na základě věku jejich smartphonu. Model telefonu také přichází do hry.

Jako by to nebyla dostatečně špatná zpráva pro ty, kteří nesou jasně růžový iPhone 5C nebo jasně červenooranžový Nexus 5, Service Insider také zaznamenal několik dalších způsobů, jak by váš smartphone mohl spustit nesprávné signály, když jste na rande.

Dokonce i mít telefon je riziko, s 58% uvedlo, že nechtěli, aby jejich rande umístilo telefon na stůl lícem nahoru, a také 41% uvedlo, že je neúctivý, když někdo vezme telefon do sprchy nebo venku – – venku – Možná, protože existuje možnost, že jsou drby svým přátelům o tom, jak hrozné datum probíhá.

Jistě, nikdo nemusí být řečeno, že pokud jste na rande s někým, pak by možná nehral s vaším telefonem dobrý nápad, i když i když musíte vystřelit rychlou textovou zprávu – možná příteli Dejte jim vědět, že jste v bezpečí, nebo se přihlásit s chůvou – pak je stále možné znovu získat některé body vypnutím zvuků klávesnice.

14% lidí tvrdí, že považuje klávesnici kliknutí na dráždivé, i když považuji toto číslo podivně nízké. Kdyby to bylo na mně, zakázal bych zní zně úplně!

(Zdroj: Služba Insider)

Stejně tak byste se mohli rádi podívat:

iOS 12 emojis: Podívejte se na všechny 150+ nových znaků ideální zde

iOS 11.3 Public Beta 2 Download / OTA Update Update

Stahování: iOS 11.3 Beta 2 IPSW, OTA vydaná pro testování

IOS 11.2.5 Útěk z vězení: Zranitelnost iOS 11.2.2 Adama Donenfelda by mohla mít za následek nový nástroj osvobození

Stáhněte si iOS 11.2.5 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro váš iPhone, iPad, iPod Touch

Downgrade iOS 11.2.5 na iOS 11.2.2 Pro potenciální budoucí útěk z vězení je to, jak

Útěk z vězení iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 na iPhone i na iPad [aktualizace stavu]

Útěk z vězení iOS 11/11.1.2 na iPhone X, 8, 7, iPad pomocí Liberios [Aktualizováno]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google, Apple i webu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *