, již není snadné rozhodnout, který smartphone musíte získat pro sebe. Důvodem je dostupnost lodního zatížení podobných, ale odlišných smartphonů na trhu. Abychom vám pomohli vybrat nejlepší smartphone, kurátovali jsme seznam nejlepších telefonů Android, které nyní můžete získat ideální. Abychom věci ještě usnadnili, také jsme stanovili, proč každý smartphone získal v našem seznamu nejlepších telefonů Android v roce 2019 a proč je musíte zvážit.

Samozřejmě, že neexistuje žádný „dokonalý“ smartphone, proto bychom navrhli zkontrolovat všechna zařízení na našem seznamu, než si vymyslíte mysl. Takže bez jakéhokoli ADO, podívejme se na nejlepší telefony Android, které se získá v roce 2019.

OnePlus 7T: Vlajková loď pro všechny

V průběhu let OnePlus pomalu zvyšoval svou cenu za nové vlajkové lodě. Společnost však stále dokáže nabídnout téměř každou vlajkovou loď smartphone za téměř polovinu ceny. I když OnePlus 7T není nejlepším smartphonem OnePlus, který je v současné době k dispozici, používá výjimečnou hodnotu za peníze.

Ve skutečnosti je pro ty, kteří nemají rádi zakřivené hrany na chytrých telefonech, OnePlus 7T je úžasná volba. Vzhledem k tomu, že modely „Pro“ mají nyní zakřivené obrazovky. Zařízení se také zabalí do aktuálního silikonu. Napájení zařízení je Snapdragon 855+ Soc a získáte úložiště UFS 3.0.

Specifikace OnePlus 7t

Qualcomm Snapdragon 855+ Soc s Adreno 640 GPU.

8 GB RAM.

128 GB nebo 256 GB UFS 3.0 Vnitřní úložiště.

6,55 palce, 90 Hz osvěžovací rychlost AMOLED displej s podporou HDR10+.

Baterie 3800 mAh s podporou warpu 30t.

48 MP primární + 12 MP teleobjektiv + 16 MP ultra široký.

16 MP Selfie Camera.

Stereo reproduktory.

Optický skener otisků prstů na obrazovce.

Jak ukazuje spec-liet, OnePlus 7T přichází s některými z nejlepších specifikací. Zatímco zařízení dokáže zachytit některé senzační obrazy za dobře osvětlených podmínek, ve srovnání s jinými vlajkovými loděmi za nízkých osvětlení mírně zaostává. Avšak vzhledem k hlavnímu cenovému rozdílu mezi 7T a vlajkovou lodí, jako je Galaxy S10, není pochyb o tom, že za své peníze získáváte nejlepší třesk.

OnePlus navíc používá pravděpodobně nejlepší softwarový zážitek v ekosystému Android. A aktualizace softwaru přicházejí rychleji na zařízení OnePlus než téměř jakýkoli jiný OEM smartphonu kromě Google. Za počáteční cenu pouhých 599 $ nebo Rs. 37,999 The OnePlus 7T je od nás snadným doporučením, a proto si v roce 2019 získal místo na našem seznamu nejlepších telefonů Android.

Samsung Galaxy Note 10+: Skutečná vlajková loď

Jihokorejský gigantický má nejlepší smartphony Android již několik let. Vlajkový smartphone společnosti – Samsung Galaxy Note 10+ je snadno jedním z nejlepších smartphonů, které můžete v tuto chvíli získat. Ať už mezi zařízeními Android a iOS. Být ze série „Note“ společnosti se samozřejmě zabalí do tuny funkcí.

I když bychom rádi viděli, jak Samsung představí displej 90Hz v řadě Note 10, dokonce i konvenční displej AMOLED 60 Hz na poznámce 10+ je fantastický na to, aby se podíval. Může dosáhnout výškového jasu přibližně 1 200 nits, což je nejlepší pro kontrolu displeje venku.

Samsung Galaxy Note 10+ Specifikace

Qualcomm Snapdragon 855 nebo Exynos 9825.

12 GB RAM.

256 GB nebo 512 GB UFS 3.0 Storage (testováno na rychlejší než úložiště UFS 3.0 OnePlus)

6,8palcový dynamický displej AMOLED s podporou HDR10+.

Baterie 4300 mAh s podporou rychlého nabíjení 45 W.

12 MP primární + 12 MP teleobjektiv + 16 MP ultra široký.

16 MP Selfie Camera.

Stereo reproduktory.

Ultrazvukový skener otisků prstů na obrazovce.

Galaxy Note 10+ má samozřejmě spoustu dalších funkcí, včetně odolnosti proti prachu/vodě IP68 a S-Pen. Kromě toho můžete svůj smartphone proměnit v PC od Samsung Dex s jediným kabelem USB typu C. Zařízení dokonce podporuje rychlé bezdrátové nabíjení 15W.

Podívejte se na: Samsung Galaxy Note 10 a poznámka 10+ tipů pro přizpůsobení

Nová Oneui Skin Oneui přes Android společnosti Samsung používá mnohem vylepšenou uživatelskou zkušenost než předchozí verze skinů společnosti. Novější verze Android by však dorazily ještě mnohem déle. Pokud jste však připraveni vydělat 1 000 $, pak Galaxy Note 10+ je zařízení, které musíte koupit. Pokud máte dobrý rozpočet na utracení, poznámka 10+ je nejlepším telefonem Android v roce 2019.

Asus Rog Phone 2: Gaming Beast

Asus Rog Phone 2 přichází s téměř vším, o co byste mohli požádat z telefonu spuštěného v roce 2019. Neexistuje žádný jiný smartphone, který by pro mobilní hráče lépe vyhovoval, než toto herní zvíře z Asusu. Tam, kde mnoho výrobců OEM vynechává konektory pro sluchátka, je telefon ROG 2 přichází s konektorem pro sluchátka a port dalšího typu C.

To se samozřejmě promítá do mírně většího těla a větších rámů, než v letošním roce bylo spuštěno mnoho vlajkových lodí. Nejedná se však o nevýhodu vzhledem k tomu, že při hraní pomáhá vyhnout se náhodným dotykům obrazovky.

Specifikace Asus Rog Phone 2

Qualcomm SNnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *