současný Mac Pro je produkován v Austinu, Texasu a Apple to chtěl poukázat na to, kdykoli je to možné. Počítač se dokonce může pochlubit etiketou „Sestaveno v USA“, ale to nevypadá možné u Mac Pro 2019. Apple se nezmínil o tom, kde by byl nový Mac Pro, když byl vyhlášen během WWDC, s mnoha předpokládáním, že to znamenalo, že bude postaven na moři. Podle The Wall Street Journal se to opravdu děje.

Nový Mac Pro bude podle zprávy vyrobit Quanta. Je to stejná společnost, která vyrábí některé z notebooků MacBook a protože je levnější vytvářet počítače v Číně, to se stane. Mnoho komponent, které půjdou do nového počítače, se také vyrábí v Číně, což znamená, že nebudou muset být dodávány také do Spojených států.

Apple chce poukázat na to, že zatímco Mac Pro je nakonec sestavován v Číně, neznamená to, že je to jediná země zapojená do toho, aby se tato věc stala skutečností.

Apple uvedl, že podporuje výrobu ve 30 státech USA a v loňském roce utratil 60 miliard dolarů s více než 9 000 americkými dodavateli.

“Konečné shromáždění je pouze jednou částí výrobního procesu,” uvedl mluvčí a dodal, že investice společnosti podporují dva miliony amerických pracovních míst.

Přestože všichni chválili skutečnost, že Mac Pro 2013 je vyroben ve Spojených státech, nikdo si ho nekoupil. Byla to také obětí začarované vady designu, což znamenalo, že ji nelze natolik dobře ochladit, aby zabalil nejlepší dostupné procesory, což způsobilo, že je pomalejší než některé z novějších počítačů Apple. Pro stroj zaměřený na nejnáročnější uživatele a s cenou, která se má shodovat, to prostě nebylo dost dobré.

(Zdroj: WSJ)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhněte si iOS 13 public beta a nainstalujte správný způsob, tady je, jak

Stahování profilu iOS 13 Public Beta 1 spolu s iPados 13, TVOS 13 a MacOS Catalina vydané testerům

100+ iOS 13 skrytých funkcí pro iPhone a iPad [spuštěný seznam]

Jak downgrade iOS 13 / iPados 13 beta na iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13 veřejné beta 1 datum vydání ke stažení ohlášeno spolu s MacOS 10.15, TVOS 13 Public Betas

iOS 13, kompatibilita iPados pro zařízení iPhone, iPad, iPod Touch

iOS 13 beta 1 stáhnout odkazy IPSW, OTA Update a IPADOS 13 Beta 1 pro iPhone a iPad

Stáhněte si iOS 13 Beta 1 IPSW odkazy a instalace na iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, plus, 6S, iPad, iPod [tutoriál]

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *